handling/packaging

Closing

Het sluiten van dozen kan geautomatiseerd gebeuren. Zo kunt u voor een tapesluiter kiezen maar ook een hotmeltapplicatie gebruiken. Packtech heeft met beide mogelijkheden ervaring. Vraag onze verkoop naar de mogelijkheden.

CC-Tape
Wanneer u kiest voor een tapesluiter heeft u bij Packtech de mogelijkheid om een standaard systeem van een gerenommeerd merk te kiezen. Daarnaast bouwt Packtech op aanvraag maatwerk oplossingen.

Hotmelt
Voor het sluiten van dozen kunt u kiezen voor een hotmeltapplicatie. Dit is industriële lijmapparatuur die in een verpakkingslijn kan worden toegepast. Op de markt is er een ruime keuze uit verschillende aanbieders. Zo kunt u denken aan Nordson of Robatech.

Pick & Place

Het oppakken en verplaatsen van producten kan op verschillende manieren gebeuren. Packtech is gespecialiseerd in toepassingen met robotica. Door middel van een robotkop met grijpers of zuignappen worden de producten verplaatst en desgewenst op een andere baan of in een verpakking geplaatst. Doordat een robot zo geprogrammeerd kan worden dat deze voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden, is het werken met robots uiterst efficiënt en bespaart het meestal veel ruimte ten opzichte van conventionele systemen.

P&P Lineair
P&P Gantry
P&P Robot
P&P Delta

Carton Erecting Systems

LCE
De LCE (Liniair Case Erector) is uitgerust met een lineare gauntry beweging waarmee dozen van verschillende afmetingen worden opgezet. Aansluitend kan er naar keuze gebruik worden gemaakt van een hotmeltapplicatie of tape sluiter voor het sluiten van de onderzijde van de doos.

RCE-TWIN
De RCE-twin (Robot Case Erector) is uitgerust met één robot waarmee 2 dozen van verschillende afmetingen gelijktijdig worden opgezet. Aansluitend kan er naar keuze gebruik worden gemaakt van een hotmeltapplicatie of tape sluiter.

RCE-XL

RCE-CT
De RCE-CT (doos en tray) is uitgerust met één robot waarmee zowel dozen als tray's van verschillende afmetingen worden opgezet.

RTE
De RTE (Robot Tray Erector) is uitgerust met één robot waarmee trays van verschillende afmetingen worden opgezet.

Robot Case Packer

De Packtech Robot Case Packer is een geavanceerd en voordelig systeem om dozen op te zetten en producten te handelen.
De RCP serie is zeer flexibel en gemakkelijk up te graden. Zo kunt u de robotkop gemakkelijk uitwisselen. De RCP heeft een aangedreven plano magazijn en de dozen kunnen worden gesloten met tape of hotmelt.
Met de RCP kunt u ruimte besparen. De RCP heeft een kleine footprint en schuifdeuren.
U kunt een RCP als stand alone machine aanschaffen maar ook als onderdeel van turnkey verpakkingslijn.

All-in-One

Bij een erecting systeem wordt een doos uit een magazijn gehaald en opgezet zodat er producten in kunnen worden geplaatst. Afhankelijk van het gebruik in de lijn kan de robot worden gebruikt om alleen de doos op te zetten maar ook om direct met dezelfde robot het product in de doos te plaatsen en de doos te palletiseren. We spreken dan van een all-in-one systeem.
Deze systemen zijn uiterst prijsvriendelijk en zeer ruimtebesparend. Desgewenst is het systeem verder uit te breiden door de toevoeging van een taper, een hotmelt systeem, een weegsysteem of coderingssysteem.

© 2019 - Packtech Projects Nieuw Vennep (NL)